Een goed tuinontwerp is de basis voor elk tuinproject. Bij hovenier Hof van Huet weten we als geen ander hoe belangrijk het is om eerst uw wensen in kaart te brengen voor er kan worden gestart met het ontwerpen van uw tuin. Zodra deze eenmaal in kaart zijn gebracht gaan wij van start met het maken van een schetsontwerp.

VAN IDEE TOT ONTWERP

Tijdens het in kaart brengen van uw wensen ontstaat vaak al een eerste idee over het ontwerp, dit idee werken wij uit in een schetsontwerp. Het schetsontwerp wordt samen met u besproken zodat u uw eventuele op of aanmerkingen aan kunt geven. Vervolgens gaan wij deze verwerken in de schetstekening om uiteindelijk hierover tot overeenkomst te komen. Zodra u akkoord heeft gegeven voor het schetsontwerp gaan wij dit verwerken in een definitief ontwerp.

WIJ REALISEREN OOK EEN 3D ONTWERP!

Een ontwerp komt pas echt tot leven als deze in 3D wordt gerealiseerd. Het voordeel van een 3D realisatie is dat u, voordat echt wordt gestart met de uitvoer van het tuinontwerp, een goed beeld krijgt van hoe uw tuin er werkelijk uit komt te zien en u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Hovenier hof van Huet beschikt over de mogelijkheden om uw tuinontwerp in 3D te tekenen, vraag naar de mogelijkheden voor een 3D tekening van uw tuinproject

Schetsontwerp Tuin

img_divider