Het gebruik van mooie materialen voor de bestrating in uw tuin zorgt dat uw tuin pas echt uniek wordt. Het gebruik van bijvoorbeeld hardsteen in uw tuin geeft direct een effect van Schoonheid en Perfectie. Niet voor niets dat het gebruik van de juiste materialen uw idee van een droomtuin kan versterken.

OOK VOOR BESTRATING KIEST U VOOR HOF VAN HUET

Hovenier Hof van Huet heeft ruime ervaring welke bestrating past in uw droomtuin. Wij adviseren u dan ook graag in de keuze van deze materialen. Eenmaal uw keuze gemaakt zorgen wij dat de materialen worden geleverd en kunnen wij ze voor u verwerken. U kunt hierbij denken aan het leggen van Klinkerpaden in een zandondergrond, het leggen van hardstenen plavuizen in cement maar bijvoorbeeld ook het metselen van muurtjes voorzien van mooie hardstenen afwerking. Kijk ook een naar ozne tuinide├źn om een beeld te vormen van onze mogelijkheden

WE PROVIDE EXPERT INSTALLATION OF ALL DRAINS

Wij adviseren u graag in de keuze van deze materialen. Van Hardstenen plavuizen tot boerenklinkers, wij kunnen het leveren. kijk ook eens naar onze tuinidee├źn om een beeld te vormen van de mogelijkheden.

img_divider